zvezdano nebo

BLOKIRANJE NEGATIVNE ENERGIJE...(ILI U STILU MARKA TVENA: ' Na kokoške ne pucaš topovima, samo im kazeš: 'Išš...!'...' :)

lana52 | 16 Oktobar, 2017 13:14

S' obzirom da sam se tokom svog obrazovanju bavila dosta prirodnim naukama, a na Novom Zelandu magistrirala jednu oblast nastave istih, nisam bila sklona da verujem u parapsihologiju, metafiziku, magiju uma i sl. Medjutim, ziveci i radeci na Juznoj Hemisferi imala sam prijatelje, poreklom uglavnom iz Azije koji su me uveli u tajne budizma, a i  nekih pomenutih oblasti... Tako da mi je to jedno vreme bilo u sferi interesovanja...Naravno sa  ogradom da bih u neke mentalne 'senzacije' o kojima sam slusala morala sama da se uverim pre nego sto o njima pricam...

Svakako da verujem u postojanje energetskih polja, u energiju pozitivnih misli koja privlaci pozitivna desavanja... Zato mi je bio interesantan clanak o dr Nedeljku Dražiću... ciji deo citiram:

"Dr Nedeljko Dražić, parapsiholog svetskog glasa, šaman, doktor tradicionalne medicine Sveruskog instituta za Eniom u Moskvi, član američke Akademije protiv starenja, otkriva kako magije deluju u politici, biznisu i sportu, i naglašava: 

- Živimo u doba vladavine energija, od kojih je najjača energija misli. Zato nije ni čudo što je magija, ušla u sve pore savremenog društva – od politike, biznisa, do sporta. Parapsihološki rat je u punom jeku. Trku u naružanju zamenila je trka za najboljim parapsiholozima, vračevima, magovima... Ovi ljudi obučeni za nevidljivo, angažuju se u vojne, obaveštajne, i svakave druge svrhe - napomnje  dr Nedeljko Dražić, lekar i doktor tradiciolane medicine Sveruskog centra za narodnu i tradicinlnu medicinu Eniom iz Moskve, ugledan član Američke akademije protiv starenja, Asocijacije za ekologiju i mnogih drugih organizacija u SAD, edukator magije u Arapskim emiratima, i da ne nabrajamo... 
Svoj metod razvio je posle mnogo godina izučavajući obrede lama, rituale indijanskih i sibirskih šamana, indijskih magova, vudu vračeva, egipatsku, vavilonsku i druge drevne magije. 

U njegovom kabinetu  prava je galerija ritualnih predmeta koje je dobio kao znak završenih edukacija i kasnijih priznanja za svoj rad na spasavanju od zla, među kojima i Orden prvog stepena kao najuspešniji iscelitelj Rucije u proteklih 10 godina, zlatan sat sa potpisom Vladimira Putina, i mnogo drugih medalja sa raznih meridijana. 

Kako on tvrdi, njegovo je da štiti i blokira od loših energija i da ih neutrališe... Na koji način, to je poznato samo njemu. Evo sta kaze o Rusima:

 Rusi su, gledano u celini, najjači parapsiholozi na svetu, davno su počeli parapsihologiju da koriste u vojne i životne svrhe. Uz to, imaju i tradiciju, i genetiku, i veoma poklanjaju pažnju svakom detetu koje pokaže takav potencijal. Od malih nogu, od osnovne škole, takvo dete je podvrgnuto specijalnom tretmanu – vodi se računa o uslovima gde živi, kakva mu je obuka, usmerava se ka alternativnom pravcu koji mu najviše leži, a to, naravno čine stručnjaci raznih instituta, čiji je to zadatak i koji na osnovu aure deteta vide njegove potencijale, i usmeravaju ga ka najjače izraženim. To je tradicija koja traje, i koja je zvanično jedno vreme prekinuta ranijim režimom, ali je negovana u narodu...." 

Navedeni tekst moze da pomogne da se nacne razmisljanje o pomenutim energetskim poljima...Kako pozitivnom energijom blokirati negativnu i sl. Nekome ova tema moze da bude interesantna, neko bi je mozda a priori odbacio...Interesovati se za ovako nesto  ili ne...? Odlucite sami... :)  

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb